Sol- og sikkerhedsfilm

Bygnings solfilm og sikkerhedsfilm

Nyere forskning tyder på, at dårlig indlæring hænger sammen med dårligt indeklima, og både sollys og varme gør det vanskeligt at holde et komfortabelt indeklimaniveau konstant. Solfilm løser problemet; reducerer den samlede solenergi og bidrager til et behageligt indeklima.

Det optimale arbejdsmiljø skal jo hverken være for varmt eller for koldt, men samtidig bør det have et maksimalt dagslysindfald. For hver grad over 23 – falder produktivitetsniveauet med 5%! Solfilm kan være med til at skabe det optimale og komfortable arbejdsmiljø. Den rigtige solfilm kan nemlig sænke rumtemperaturen med op til 6 grader eller mere!

Vi er specialister i at løse problemer i forbindelse med solvarme fra vinduer i alle slags bygninger. Med specialfabrikeret kvalitetssolfilm fjerner vi bl.a. blænding fra solen i f.eks. computerskærme, og sørger for UV-afskærmning og solvarme-afvisning på mellem 30-85%. Endvidere er der op til 15 års leverandørgaranti på vores solfilm.

En stor ekspertise indenfor bygningssolfilm, markedets bedste produkter fra Llumar og 3M og vores mange år på dette helt unikke marked, har givet os en stor erfaring – og vi stiller det hele til rådighed for dig! Vi har omkring 50 forskellige typer solfilm til indvendig eller udvendig brug, og monterer solfilm i København … ja på hele sjælland, men har også udført opgaver på fyn og jylland.

SIKKERHEDSFILM mod uheld og tyveri

Sikkerhedsfilm holder sammen på glasset, hvis ruden skulle blive smadret. Dermed er det muligt at undgå livsfarlige glasstumper, der flyver gennem lokalet eller falder ned fra stor højde, for eksempel ved eksplosioner, stormvejr eller andre ulykker.

Crowne Plaza hotel Copenhagen Towers , er et at de større nye projekter Skiltehus.dk har sikret. Deres mange store glasfacader ville udgøre en potentiel fare for gæsterne, men i samarbejde med med arkitekter og glasleverandør er samtlige glasflader på 26 etage nu sikret ved
eventuelle brud og ulykker.

Sikkerhedsfilm beskytter også VIP gæster, med angreb med våben eller lign. Sikkerhedsfilm mindsker også risikoen for at personer falder gennem glasruder og får alvorlige skader. En risiko der især er til stede i områder med mange fodgængere, fx butikscentre, lufthavne, togstationer og gangbroer.

Endelig og ikke mindst er sikkerhedsfilm en fortrinlig sikring mod rudeknusning og tyveri fra detailbutikkers vinduesudstillinger. Glasset kan stadig knuses, men ruden bliver siddende, så gerningsmanden ikke kan rydde udstillingen. Samtidig eliminerer man en af de største udgifter ved rudeknusning, nemlig følgeskaderne. Glasskår er ødelæggende for mange produkter, og det betyder oprydning, kassering af produkter og opgørelse af tab. Montage af sikkerhedsfilm kan derfor også i nogle tilfælde medføre en lavere forsikringspræmie. Sikkerhedsfilm kan kombineres med både solafskærming og dekorative effekter.

Top